CVEdetails.com the ultimate security vulnerability data source
(e.g.: CVE-2009-1234 or 2010-1234 or 20101234)
Log In   Register
Vulnerability Feeds & WidgetsNew   www.itsecdb.com  

Symantec » Altiris Deployment Solution : Security Vulnerabilities

Press ESC to close
# CVE ID CWE ID # of Exploits Vulnerability Type(s) Publish Date Update Date Score Gained Access Level Access Complexity Authentication Conf. Integ. Avail.
1 CVE-2010-0109 119 DoS Overflow 2018-02-19 2018-03-18
3.3
None Local Network Low Not required None None Partial
DBManager in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before DS 6.9 SP4 allows remote attackers to cause a denial of service via a crafted request.
2 CVE-2009-3179 Exec Code 2009-09-11 2009-09-15
10.0
None Remote Low Not required Complete Complete Complete
Multiple unspecified vulnerabilities in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9 might allow remote attackers to execute arbitrary code via unknown client-side attack vectors, as demonstrated by a certain module in VulnDisco Pack Professional 7.17, as identified by (1) "Symantec Altiris Deployment Solution 6.9 exploit, (2) "Symantec Altiris Deployment Solution 6.9 exploit (II)," and (3) "Symantec Altiris Deployment Solution 6.9 exploit (III)." NOTE: as of 20090909, this disclosure has no actionable information. However, because the VulnDisco Pack author is a reliable researcher, the issue is being assigned a CVE identifier for tracking purposes.
3 CVE-2009-3178 DoS 2009-09-11 2009-09-14
7.8
None Remote Low Not required None None Complete
Unspecified vulnerability in mm.exe in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9 allows remote attackers to cause a denial of service via unknown attack vectors, as demonstrated by a certain module in VulnDisco Pack Professional 7.18, "Symantec Altiris Deployment Solution 6.9 DoS." NOTE: as of 20090909, this disclosure has no actionable information. However, because the VulnDisco Pack author is a reliable researcher, the issue is being assigned a CVE identifier for tracking purposes.
4 CVE-2009-3110 362 2009-09-08 2013-02-06
5.8
None Remote Medium Not required Partial None Partial
Race condition in the file transfer functionality in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before 6.9 SP3 Build 430 allows remote attackers to read sensitive files and prevent client updates by connecting to the file transfer port before the expected client does.
5 CVE-2009-3109 Exec Code Bypass 2009-09-08 2013-02-06
9.3
None Remote Medium Not required Complete Complete Complete
Unspecified vulnerability in the AClient agent in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before 6.9 SP3 Build 430, when key-based authentication is being used between a deployment server and a client, allows remote attackers to bypass authentication and execute arbitrary commands as SYSTEM by spoofing the deployment server and sending "alternate commands" before the handshake is completed.
6 CVE-2009-3108 264 +Priv 2009-09-08 2013-02-06
7.2
Admin Local Low Not required Complete Complete Complete
The Aclient GUI in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before 6.9 SP3 Build 430 installs a client executable with insecure permissions (Everyone:Full Control), which allows local users to gain privileges by replacing the executable with a Trojan horse program.
7 CVE-2009-3107 264 Bypass 2009-09-08 2013-02-06
4.8
None Local Network Low Not required Partial Partial None
Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before 6.9 SP3 Build 430 does not properly restrict access to the listening port for the DBManager service, which allows remote attackers to bypass authentication and modify tasks or the Altiris Database via a connection to this service.
8 CVE-2009-3033 119 Exec Code Overflow 2009-11-25 2017-08-16
9.3
None Remote Medium Not required Complete Complete Complete
Buffer overflow in the RunCmd method in the Altiris eXpress NS Console Utilities ActiveX control in AeXNSConsoleUtilities.dll in the web console in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x, Altiris Notification Server 6.0.x, and Management Platform 7.0.x allows remote attackers to execute arbitrary code via a long string in the second argument.
9 CVE-2009-3031 119 Exec Code Overflow 2009-11-03 2018-10-10
9.3
None Remote Medium Not required Complete Complete Complete
Stack-based buffer overflow in the BrowseAndSaveFile method in the Altiris eXpress NS ConsoleUtilities ActiveX control 6.0.0.1846 in AeXNSConsoleUtilities.dll in Symantec Altiris Notification Server (NS) 6.0 before R12, Deployment Server 6.8 and 6.9 in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9 SP3, and Symantec Management Platform (SMP) 7.0 before SP3 allows remote attackers to execute arbitrary code via a long string in the second argument.
10 CVE-2009-3028 Exec Code 2011-03-07 2013-02-06
6.8
None Remote Medium Not required Partial Partial Partial
The Altiris eXpress NS SC Download ActiveX control in AeXNSPkgDLLib.dll, as used in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x, Notification Server 6.0.x, and Symantec Management Platform 7.0.x exposes an unsafe method, which allows remote attackers to force the download of arbitrary files and possibly execute arbitrary code via the DownloadAndInstall method.
11 CVE-2008-6828 310 +Priv 2009-06-08 2017-08-16
4.3
None Local Low Single system Partial Partial Partial
Symantec Altiris Deployment Solution 6.x before 6.9.355 SP1 stores the Application Identity Account password in memory in cleartext, which allows local users to gain privileges and modify clients of the Deployment Solution Server.
12 CVE-2008-6827 264 Exec Code +Priv 2009-06-08 2017-08-16
6.8
None Local Low Single system Complete Complete Complete
The ListView control in the Client GUI (AClient.exe) in Symantec Altiris Deployment Solution 6.x before 6.9.355 SP1 allows local users to gain SYSTEM privileges and execute arbitrary commands via a "Shatter" style attack on the "command prompt" hidden GUI button to (1) overwrite the CommandLine parameter to cmd.exe to use SYSTEM privileges and (2) modify the DLL that is loaded using the LoadLibrary API function.
13 CVE-2008-4564 119 Exec Code Overflow 2009-03-18 2017-08-07
9.3
None Remote Medium Not required Complete Complete Complete
Stack-based buffer overflow in wp6sr.dll in the Autonomy KeyView SDK 10.4 and earlier, as used in IBM Lotus Notes, Symantec Mail Security (SMS) products, Symantec BrightMail Appliance products, and Symantec Data Loss Prevention (DLP) products, allows remote attackers to execute arbitrary code via a crafted Word Perfect Document (WPD) file.
14 CVE-2008-2291 255 2008-05-18 2019-10-09
7.5
User Remote Low Not required Partial Partial Partial
axengine.exe in Symantec Altiris Deployment Solution 6.8.x and 6.9.x before 6.9.176 generates credentials with a fixed salt or without any salt, which makes it easier for remote attackers to guess encrypted domain credentials.
15 CVE-2008-2290 264 +Priv 2008-05-18 2017-08-07
7.2
Admin Local Low Not required Complete Complete Complete
Unspecified vulnerability in the Agent user interface in Symantec Altiris Deployment Solution 6.8.x and 6.9.x before 6.9.176 allows local users to gain privileges via unknown attack vectors.
16 CVE-2008-2289 264 +Priv 2008-05-18 2017-08-07
7.2
Admin Local Low Not required Complete Complete Complete
Unspecified vulnerability in a tooltip element in Symantec Altiris Deployment Solution 6.8.x and 6.9.x before 6.9.176 allows local users to gain privileges via unknown attack vectors.
17 CVE-2008-2288 264 DoS +Info 2008-05-18 2017-08-07
3.6
None Local Low Not required None Partial Partial
Symantec Altiris Deployment Solution 6.8.x and 6.9.x before 6.9.176 has insufficient access control for deletion and modification of registry keys, which allows local users to cause a denial of service or obtain sensitive information.
18 CVE-2008-2287 264 +Priv 2008-05-18 2017-08-07
7.2
Admin Local Low Not required Complete Complete Complete
Symantec Altiris Deployment Solution 6.8.x and 6.9.x before 6.9.176 does not properly protect the install directory, which might allow local users to gain privileges by replacing an application component with a Trojan horse.
19 CVE-2008-2286 89 1 Exec Code Sql 2008-05-18 2018-10-11
7.5
User Remote Low Not required Partial Partial Partial
SQL injection vulnerability in axengine.exe in Symantec Altiris Deployment Solution 6.8.x and 6.9.x before 6.9.176 allows remote attackers to execute arbitrary SQL commands via unspecified string fields in a notification packet.
20 CVE-2008-1754 310 +Info 2008-04-11 2017-08-07
1.7
None Local Low Single system Partial None None
Symantec Altiris Deployment Solution before 6.9.164 stores the Deployment Solution Agent (aka AClient) password in cleartext in memory, which allows local users to obtain sensitive information by dumping the AClient.exe process memory.
21 CVE-2008-1473 264 +Priv 2008-03-24 2017-08-07
7.2
Admin Local Low Not required Complete Complete Complete
The Altiris Client Service (AClient.exe) in Symantec Altiris Deployment Solution 6.8.x before 6.9.164 allows local users to gain privileges via a "Shatter" style attack.
22 CVE-2007-5838 16 +Priv 2007-11-06 2017-07-28
7.2
None Local Low Not required Complete Complete Complete
Aclient in Symantec Altiris Deployment Solution 6.x before 6.8.380.0 allows local users to gain local System privileges via the "Enable key-based authentication to Deployment server" browser option, a different issue than CVE-2007-4380.
23 CVE-2007-5555 200 +Info 2007-10-18 2008-09-05
6.9
Admin Local Medium Not required Complete Complete Complete
Unspecified vulnerability in Symantec Altiris Deployment Solution allows attackers to obtain authentication credentials via unknown vectors, aka "Authentication Credentials Information Leakage in Altiris Deployment Solution." NOTE: this description is based on a vague pre-advisory with no actionable information. However, since it is from a well-known researcher, it is being assigned a CVE identifier for tracking purposes.
24 CVE-2007-4380 +Priv 2007-08-16 2017-07-28
7.2
Admin Local Low Not required Complete Complete Complete
Aclient in Symantec Altiris Deployment Solution 6 before 6.8 SP2 (6.8.378) allows local users to gain local System privileges via the Log File Viewer.
Total number of vulnerabilities : 24   Page : 1 (This Page)
CVE is a registred trademark of the MITRE Corporation and the authoritative source of CVE content is MITRE's CVE web site. CWE is a registred trademark of the MITRE Corporation and the authoritative source of CWE content is MITRE's CWE web site. OVAL is a registered trademark of The MITRE Corporation and the authoritative source of OVAL content is MITRE's OVAL web site.
Use of this information constitutes acceptance for use in an AS IS condition. There are NO warranties, implied or otherwise, with regard to this information or its use. Any use of this information is at the user's risk. It is the responsibility of user to evaluate the accuracy, completeness or usefulness of any information, opinion, advice or other content. EACH USER WILL BE SOLELY RESPONSIBLE FOR ANY consequences of his or her direct or indirect use of this web site. ALL WARRANTIES OF ANY KIND ARE EXPRESSLY DISCLAIMED. This site will NOT BE LIABLE FOR ANY DIRECT, INDIRECT or any other kind of loss.