CVEdetails.com the ultimate security vulnerability data source
(e.g.: CVE-2009-1234 or 2010-1234 or 20101234)
Log In   Register
Vulnerability Feeds & WidgetsNew   www.itsecdb.com  

Vulnerability Details : CVE-2018-2494

Necessary authorization checks for an authenticated user, resulting in escalation of privileges, have been fixed in SAP Basis AS ABAP of SAP NetWeaver 700 to 750, from 750 onwards delivered as ABAP Platform.
Publish Date : 2018-12-11 Last Update Date : 2019-10-02
Search Twitter   Search YouTube   Search Google

- CVSS Scores & Vulnerability Types

CVSS Score
6.5
Confidentiality Impact Partial (There is considerable informational disclosure.)
Integrity Impact Partial (Modification of some system files or information is possible, but the attacker does not have control over what can be modified, or the scope of what the attacker can affect is limited.)
Availability Impact Partial (There is reduced performance or interruptions in resource availability.)
Access Complexity Low (Specialized access conditions or extenuating circumstances do not exist. Very little knowledge or skill is required to exploit. )
Authentication Single system (The vulnerability requires an attacker to be logged into the system (such as at a command line or via a desktop session or web interface).)
Gained Access None
Vulnerability Type(s)
CWE ID 863

- Products Affected By CVE-2018-2494

# Product Type Vendor Product Version Update Edition Language
1 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.00 Version Details Vulnerabilities
2 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.01 Version Details Vulnerabilities
3 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.02 Version Details Vulnerabilities
4 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.10 Version Details Vulnerabilities
5 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.11 Version Details Vulnerabilities
6 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.30 Version Details Vulnerabilities
7 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.31 Version Details Vulnerabilities
8 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.40 Version Details Vulnerabilities
9 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.50 Version Details Vulnerabilities
10 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.51 Version Details Vulnerabilities
11 Application SAP Business Application Software Integrated Solution 7.52 Version Details Vulnerabilities

- Number Of Affected Versions By Product

Vendor Product Vulnerable Versions
SAP Business Application Software Integrated Solution 11

- References For CVE-2018-2494

https://launchpad.support.sap.com/#/notes/2698996
https://wiki.scn.sap.com/wiki/pages/viewpage.action?pageId=508559699

- Metasploit Modules Related To CVE-2018-2494

There are not any metasploit modules related to this CVE entry (Please visit www.metasploit.com for more information)


CVE is a registred trademark of the MITRE Corporation and the authoritative source of CVE content is MITRE's CVE web site. CWE is a registred trademark of the MITRE Corporation and the authoritative source of CWE content is MITRE's CWE web site. OVAL is a registered trademark of The MITRE Corporation and the authoritative source of OVAL content is MITRE's OVAL web site.
Use of this information constitutes acceptance for use in an AS IS condition. There are NO warranties, implied or otherwise, with regard to this information or its use. Any use of this information is at the user's risk. It is the responsibility of user to evaluate the accuracy, completeness or usefulness of any information, opinion, advice or other content. EACH USER WILL BE SOLELY RESPONSIBLE FOR ANY consequences of his or her direct or indirect use of this web site. ALL WARRANTIES OF ANY KIND ARE EXPRESSLY DISCLAIMED. This site will NOT BE LIABLE FOR ANY DIRECT, INDIRECT or any other kind of loss.