CVEdetails.com the ultimate security vulnerability data source
(e.g.: CVE-2009-1234 or 2010-1234 or 20101234)
Log In   Register   Reset Password   Activate Account
Vulnerability Feeds & WidgetsNew   www.itsecdb.com  

Cisco » Unified Wireless Network Solution Software : Security Vulnerabilities

Press ESC to close
# CVE ID CWE ID # of Exploits Vulnerability Type(s) Publish Date Update Date Score Gained Access Level Access Complexity Authentication Conf. Integ. Avail.
1 CVE-2010-2988 79 XSS 2010-08-10 2010-08-10
4.3
None Remote Medium Not required None Partial None
Cross-site scripting (XSS) vulnerability in Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x before 7.0.98.0 allows remote attackers to inject arbitrary web script or HTML via unspecified vectors, aka Bug ID CSCtf35333.
2 CVE-2010-2984 Bypass 2010-08-10 2010-08-10
10.0
None Remote Low Not required Complete Complete Complete
Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x before 7.0.98.0 on 4404 series controllers does not properly implement the WEBAUTH_REQD state, which allows remote attackers to bypass intended access restrictions via WLAN traffic, aka Bug ID CSCtb75305.
3 CVE-2010-2983 DoS 2010-08-10 2010-08-10
7.8
None Remote Low Not required None None Complete
The workgroup bridge (aka WGB) functionality in Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x before 7.0.98.0 allows remote attackers to cause a denial of service (dropped connection) via a series of spoofed EAPoL-Logoff frames, related to an "EAPoL logoff attack," aka Bug ID CSCte43374.
4 CVE-2010-2982 200 +Info 2010-08-10 2010-08-10
7.1
None Remote Medium Not required Complete None None
Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x before 7.0.98.0 allows remote attackers to discover a group password via a series of SNMP requests, as demonstrated by an SNMP walk, aka Bug ID CSCtb74037.
5 CVE-2010-2981 DoS 2010-08-10 2010-08-10
7.1
None Remote Medium Not required None None Complete
Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x before 7.0.98.0 allows remote attackers to cause a denial of service (device crash) by pinging a virtual interface, aka Bug ID CSCte55370.
6 CVE-2010-2980 119 DoS Overflow 2010-08-10 2010-08-10
7.8
None Remote Low Not required None None Complete
Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x before 7.0.98.0 on 5508 series controllers allows remote attackers to cause a denial of service (pbuf exhaustion and device crash) via fragmented traffic, aka Bug ID CSCtd26794.
7 CVE-2010-2979 119 DoS Overflow 2010-08-10 2010-08-10
7.8
None Remote Low Not required None None Complete
Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x before 7.0.98.0 on 5508 series controllers allows remote attackers to cause a denial of service (buffer leak and device crash) via ARP requests that trigger an ARP storm, aka Bug ID CSCte43508.
8 CVE-2010-2978 310 Bypass 2010-08-10 2010-08-10
10.0
None Remote Low Not required Complete Complete Complete
Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x before 7.0.98.0 does not use an adequate message-digest algorithm for a self-signed certificate, which allows remote attackers to bypass intended access restrictions via vectors involving collisions, aka Bug ID CSCtd67660.
9 CVE-2010-2977 16 2010-08-10 2010-08-10
10.0
None Remote Low Not required Complete Complete Complete
Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x before 7.0.98.0 does not properly implement TLS and SSL, which has unspecified impact and remote attack vectors, aka Bug ID CSCtd01611.
10 CVE-2010-2976 255 2010-08-10 2010-08-10
10.0
Admin Remote Low Not required Complete Complete Complete
The controller in Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x through 7.0.98.0 has (1) a default SNMP read-only community of public, (2) a default SNMP read-write community of private, and a value of "default" for the (3) SNMP v3 username, (4) SNMP v3 authentication password, and (5) SNMP v3 privacy password, which makes it easier for remote attackers to obtain access.
11 CVE-2010-2975 200 +Info 2010-08-10 2010-08-10
2.1
None Local Low Not required Partial None None
Cisco Unified Wireless Network (UWN) Solution 7.x through 7.0.98.0 does not properly handle multiple SSH sessions, which allows physically proximate attackers to read a password, related to an "arrow key failure," aka Bug ID CSCtg51544.
Total number of vulnerabilities : 11   Page : 1 (This Page)
CVE is a registred trademark of the MITRE Corporation and the authoritative source of CVE content is MITRE's CVE web site. CWE is a registred trademark of the MITRE Corporation and the authoritative source of CWE content is MITRE's CWE web site. OVAL is a registered trademark of The MITRE Corporation and the authoritative source of OVAL content is MITRE's OVAL web site.
Use of this information constitutes acceptance for use in an AS IS condition. There are NO warranties, implied or otherwise, with regard to this information or its use. Any use of this information is at the user's risk. It is the responsibility of user to evaluate the accuracy, completeness or usefulness of any information, opinion, advice or other content. EACH USER WILL BE SOLELY RESPONSIBLE FOR ANY consequences of his or her direct or indirect use of this web site. ALL WARRANTIES OF ANY KIND ARE EXPRESSLY DISCLAIMED. This site will NOT BE LIABLE FOR ANY DIRECT, INDIRECT or any other kind of loss.